vrijdag 24 juli 2009

4/9 - Amsterdam - Atlanta - San Francisco

We zijn aangekomen in San Francisco, in ons hotel Holiday Inn Golden Gateway.

De reis is erg meegevallen. Het blijft een lange zit maar daar krijg je ook wat voor terug. De wielen van het landingsgestel lieten om 11:00 Nederlandse tijd de Nederlandse bodem los om vervolgens 9 uur later op Atlanta aan te komen. Op Atlanta was het half 3 in de middag. Om half 5 vertrok ons vliegtuig vanaf Atlanta naar San Francisco. Een overstap tijd van 2 uur.

Na aankomst hebben we ons moeten registreren bij de immigratie dienst voor onze visum. We hadden ons meest serieuze gezicht opgezet, want dat is toch een serieuze zaak. Vooral geen grapjes maken. Maar de mannen van Immigrations dachten daar anders over en zowel wij als mijn ouders hebben een ontzettende lol met de immigratie dienst gehad ze bleven maar grapjes maken, was een leuke ontvangst in Amerika.

Vervolgens onze koffers opgehaald en weer gelijk afgegeven voor de volgende vlucht. Dan door de veiligheidscontrole, schoenen uit, riemen af en alles gaat door de scanner. Snel naar het treintje die onder de luchthaven doorloopt en dan naar gate T vanwaar ons vliegtuig zou vertrekken. Drie kwartier voor vertrek waren we daar, dus was goed te doen.

En eenmaal aangekomen in San Francisco waren we snel bij ons hotel. Zo rond 8 uur s'avonds (Nederlandse tijd inmiddels 5 uur s'nachts). Allemaal over de slaap heen maar een pilletje melatonine doet wonderen. Wel wordt je veel wakker s'nachts maar hey je hebt ook een reis terug in de tijd gemaakt.

1 opmerking:

  1. Hallo Allemaal,

    Hoest nou zo onderweg? Ben ff vergeten jullie prettige vakantie te wensen dus bij deze.Geniet er lekker van en ik hou de blog in de gaten.

    Liefs van Ellen,Eric en de kids.

    BeantwoordenVerwijderen