vrijdag 24 juli 2009

5/9 - San Francisco

Vanmorgen waren we al vroeg wakker door het tijdsverschil. Hebben in het hotel een heerlijk full american breakfast genoten (Pancakes, vers fruit, muffins, ei, worstjes, bacon teveel om op te noemen). Daarna zijn we naar Fisherman's warf gelopen, zo'n 20 minuten hiernaar toe gewandeld. Na een vlucht van 16 uur waarvan we er 14 zittend doorgebracht hebben was deze wandeling meer dan welkom.

We hebben ons de hele dag bij Fisherman's warf vermaakt. De zeeleeuwen bij pier 39 bekeken en de vele winkels op de pier bezocht. Rond 3 uur s'middags zijn we naar het hotel gegaan om een beetje uit te rusten. S'avonds zijn we gaan eten bij een Thais restaurant. Het eten was erg lekker. Al het eten werd bereid zonder kunstmatige toevoegingen en met verse ingredienten stond er op de kaart. Was heerlijk, alhoewel wij meer enthousiast waren over de snelle aanlevering, want trek in wat voedsel en slaap worden elkaars concurenten. Daarna lekker naar ons bedje gegaan.

Zie ook ons foto album.

2 opmerkingen:

 1. Hallo daar!!!!

  Hoest zo in San Francisco? Hoop dat jullie lekker genieten!

  Liefs van Eric,Ellen,Mitchel en Joey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ellen, Eric en kids,

  We zijn erg aan het genieten. Leuk om een bericht uit Nederland te lezen en dat je de blog volgt. Zo meteen gaan we met de boot naar Alcatraz om deze van binnen te bekijken. Maar eerst even een heerlijk full american breakfast weg werken.
  Groetjes,
  Wim, Gerrie, Tom en Larissa

  BeantwoordenVerwijderen