vrijdag 24 juli 2009

17/9 - Las Vegas

Vandaag is Jordy jarig, Jordy gefeliciteerd, Jordy is vandaag 2 jaar geworden.

Na heerlijk uitgeslapen te hebben zijn we vanmorgen in het hotel bij Starbucks gaan ontbijten.

Hierna zijn we naar de parkeergarage gelopen om de auto op te halen. Waren wij helemaal ingesteld op het feit dat we 36 dollar moesten betalen voor de valid parking, blijkt dat dit een gratis service van het hotel is. Wel even de man een fooi gegeven die de auto voor ons ophaalde.

Hierna zijn we naar het vliegveld gereden, zo'n 15 minuten, om de auto vast in te leveren. Deze hebben we de komende dagen in Las Vegas niet meer nodig. Het inleveren ging echt supersnel. Je rijdt de parkeergarage in en er staat een man die de auto in ontvangst neemt, een bon uitprint (we hadden al vooruit betaald, dit was alleen een inleverbewijs) en klaar.

Klaar om de taxi te nemen naar de premium outlet stores.
We waren om 11.30 uur in de premium outlets stores. Hier heb je allemaal bekende merken voor 2/3 van de prijs. En omdat de dollar koers heel gunstig staat, rond de 1,45 is dit voor ons super goedkoop. We hebben hier dan ook de hele dag heerlijk gewinkeld en zijn behoorlijk goed geslaagd alle vier. De termperatuur is wel zo'n 35 graden maar daar merk je niet veel van. In alle winkels staat de airco aan. We waren zo om 18:00 uur op onze hotelkamer.

We zijn rond 19:30 uur de strip van Las Vegas opgelopen naar het Venetian hotel. Om 19:00 uur is het donker in Las Vegas en kan je al genieten van alle mooie verlichting in de stad. Het feest op de Strip begin dan eigenlijk pas goed, overdag is het redelijk rustig op de strip.

Wat een mooi hotel is het Venetian hotel. Het is eigenlijk geen hotel meer te noemen met de gondels die over het water varen in het hotel en de vele winkels, hier raak je makkelijk de weg kwijt zo groot is het.

Er was een gekostumeerd feest gaande, direct op het plein waar wij bij een italiaans restaurant zaten te eten. De mensen waren verkleed met kostuums uit de phantom of the opera, heel mooi om te zien. Er werd ook live muziek gespeeld en gezongen, heel mooi en gezellig.

Om twaalf uur s'avonds waren we weer in ons hotel, hardstikke moe van alle indrukken en het winkelen maar een superleuke dag, dat was het zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten