vrijdag 24 juli 2009

18/9 - Las Vegas

Viva Las Vegas!!!!

Vanmorgen vroeg na het ontbijt bij Starbucks, even een gokje gewaagd in het casino van Planet Hollywood en 100 dollar gewonnen, ha. Echt pure winst want Tom had 1 dollar in de machine gedaan en hield uiteindelijk 104,50 dollar over. Vandaag houden we een rustig dagje. We zijn bij het zwembad gaan liggen. Wat een gaaf hotel is dit toch. Het zwembad is op de 6e etage en kijkt uit over de Strip, zo op de fontein van het Belaggio hotel, waar om het kwartier een watershow is.

Handdoeken en ligbedden zijn gratis aanwezig. Het is vandaag zo'n 37 graden in de zon, vandaar dat we wel grotendeels in de schaduw gebleven zijn, en dan is het goed te doen. Na een drukke dag gisteren is het heerlijk om vandaag rustig aan te doen.

Als je binnenkomt bij het zwembad dan is er een groot plateau met ligbedden en een bar en restaurant. Links en recht van het plateau bevindt zich op een verhoging aan iedere kant een zwembad. Er staat gezellige muziek op. We vermaken ons hier prima.

Vanavond nog even een gokje gewaagd. Maar heeft helaas niks opgeleverd, wel 20 dollar gekost, ach ja het is vakantie. We zijn vanavond naar het Ceasars hotel gelopen. Dit hotel is helemaal in Romeinse steil gebouwd. Hier hebben we weer onze ogen uitgekeken en heerlijk gegeten. Op de terugweg in het hotel weer gestrand in verscheidene leuke winkels. Niet dat we alles kopen wat we zien, maar het is gewoon zo leuk om overal te kijken.

Het is nu 1 uur s'nachts en buiten 25 graden. Het is dat het donker is anders zou je denken dat het 3 uur s'middags is. We gaan nu slapen om morgen Las Vegas verder te ontdekken.


Ik heb de webblog ook bijgewerkt wat betreft de afgelopen twee dagen.

Foto's plaats ik later nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten