vrijdag 24 juli 2009

19/9 - Las Vegas

Vandaag hebben we eerst heerlijk uitgeslapen en na een ontbijt bij Starbucks zijn we naar het Hard Rock Hotel gelopen. Hier hebben we voor Peter (broer Saskia) drumstokjes gekocht, dit had hij eerder dit jaar aan ons gevraagd en het is gelukt.
Het is vandaag zo'n 37 graden dus hierna zijn we per taxi verder gegaan, toch wel erg warm om te lopen.

We zijn nog even naar een echte Amerikaanse shopping mall gegaan waar de airco heerlijk aan stond. Tom en ik wilde een andere fotocamera kopen en aangezien de dollarkoers zo gunstig staat, 1,47 is het slimmer om deze hier aan te schaffen i.p.v. in Nederland. En we zijn geslaagd.

Hierna zijn we naar ons hotel gegaan. Even op de kamer gezeten en s'avonds op de Las Vegas Strip zijn we naar hotel New York New York gegaan. Je voelt hem al aankomen, dit hotel is helemaal gebaseerd op New York, met allemaal straatjes zoals je ze in New York hebt, herkenbaar van tv.

Om 21:30 uur zijn we wat in ons hotel gaan eten om vervolgens om 23:00 uur het bedlampje uit te doen en te gaan slapen.

3 opmerkingen:

 1. Ik reageer niet ergens op, ik ben jullie het liefst ff voor. Volgens mij gaat het wel erg goed daarzo. Mooie foto's, duidelijk dat jullie een hoop willen zien en hoop te zien krijgen. En in een jacuzzi zitten is fijner dan in een stofnest, maar de badkamer moet als het goed erg mooi worden. Las Vegas waar jullie nu zitten, nou, ik gok dat jullie niet met ringen om terugkomen, ha. Trekken je ouders het? Of is de trip zwaar voor ze. Doe ze de groeten! En voor Tom een kus waar jij wilt. Rob... en natuurlijk Sheila en Max.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 23.00 uur.... slapen? Begrijpelijk.
  Nieuwe fotocamera, slim bekeken en jullie hebben er weer een apparaatje bij.
  Tis warm daar zeg. We hebben hier nazomer, maar die temperatuur gaan we hier bij lange na niet halen.
  Nu is het hier 23.00 uur, dus nu ga ik mijn mandje in.
  Geniet verder!
  Groet,
  kus voor laris, want het klonk alsof ik haar eerder vergeten was.
  roos
  robin
  hood
  love
  Rob (bakker)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Robbie,

  We zijn weer thuis met een nieuwe camera inderdaad, erg mooi. We hebben hier weer ons eigen snelle internet en andere laptop dus kan gewoon weer antwoord geven op berichtjes, dat ging de laatste dagen in Las Vegas niet meer, kreeg steeds een foutmelding voor wat betreft het reageren op berichtjes.

  Ja, 23:00 uur slapen klinkt vroeg he. Maar van de warmte en het shoppen wordt je toch wel moe.
  Het was dik genieten in Las Vegas en we zullen het missen. Toch is het ook altijd weer fijn om thuis te komen. Nou Robin Hood :-) we hopen jullie snel te zien maar zijn even aan het worstelen met de jetlag.

  Groetjes en kus terug van Tom en Larissa.

  BeantwoordenVerwijderen